Susan Huurman
Volledig scherm
PREMIUM
Susan Huurman © Sara Donkers

Susan redt vrijwillig dieren, 24 uur per dag: ‘Mensen weten me altijd te vinden als er iets aan de hand is’

De NijmeegsteNIJMEGEN - In een serie interviews met bekende en onbekende inwoners, die in Nijmegen geboren en getogen zijn, gaat De Gelderlander op zoek naar ‘De Nijmeegste’. Vandaag deel 49: Susan Huurman, die zich al haar hele leven ontfermt over dieren in nood. Dat deed ze eerst bij de Dierenambulance, nu als zelfstandig vrijwilliger 24 uur per dag.

12 reacties

 • mariejose Haerkens

  3 maanden geleden
  Heldin
 • Bart Wolters

  4 maanden geleden
  Sluit me graag aan bij al het moois dat hieronder al gezegd is. Het cliché “het hart op de juiste plaats”, hierboven staat het.
 • loeske hansen

  4 maanden geleden
  Zodra ik een dier vind ga ik gelijk op facebook naar haar groep om te kijken of het daar al staat. Al heel wat dieren hebben met haar hulp en groep hun baasje teruggevonden. Ze is ook altijd de eerste die tips heeft, zorgt dat iemand een chipcheck doet en organiseert ook nog zoekacties. Een geweldig mens. Kijk maar eens op fb bij dier kwijt in nijmegen en omgeving.
 • Nathalie

  4 maanden geleden
  Suus verdient met recht de titel van Nijmeegste, maar ook van de allerliefste en meest rechtvaardige persoon die ik ken. Ruwe bolster, maar blanke pit! <3
 • Henk Teunissen

  4 maanden geleden
  De mooie reacties spreken voor zich. Susan heeft haar hart op de goede plek en met al haar kennis van zaken en netwerk m.b.t. dieren/hulpverlening zou juist zij een voortreffelijk bestuurslid zijn van een Nijmeegse dieren organisatie.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.