Volledig scherm
PREMIUM
Duncan Laurence, winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019. © ANP Kippa

Het Eurovisie Songfestival in GelreDome, dat kan helemaal niet

columnDinsdagavond speelde Vitesse een play-off-wedstrijd tegen FC Groningen. Terwijl Arnhem het Eurovisie Songfestival probeerde binnen te halen, ving ik gemopper op in GelreDome. Vitesse-supporters die zich niet wilden kwalificeren voor Europees voorrondevoetbal, want dat levert toch alleen maar teleurstelling op.

Eurovisie

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 stelt vragen rond ‘goed en fout’ in de oorlog
    PREMIUM
    VIDEO

    Arnhems Oorlogsmu­se­um 40-45 stelt vragen rond ‘goed en fout’ in de oorlog

    ARNHEM Het Arnhems Oorlogmuseum 40-45 waagt zich aan een expositie vol vraagtekens over goed en fout in oorlogstijd. ,,We hebben veel te vaak te snel ons oordeel klaar", benadrukt Eef Peeters, die al 25 jaar het markante museum aan de Kemperbergerweg leidt. ,,Om het beeld te nuanceren heb ik een tentoonstelling ingericht rond acht mensen die als 'fout’werden bestempeld. Om te laten zien dat het genuanceerder lag. Met veel grijs in plaats van zwart en wit. Het zijn niet allemaal oorlogsmisdadigers.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.