Volledig scherm
De Graafschap-speler Mike Pröpper midden in gevecht met twee spelers van Jong FC Groningen. foto Jan van den Brink © JV

RKHVV haalt Pröpper-broer uit Arnhem

De Huissense hoofdklasser heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Mike Pröpper. De 20-jarige verdediger kwam eerder uit voor de jeugd van De Graafschap en NEC. Het afgelopen seizoen verkaste hij naar Jong FC Den Bosch. Mike Pröpper is Arnhemmer van origine en begon zijn loopbaan bij VDZ.

Volledig scherm
Mike Pröpper (links) met broer Robin bij hun amateurclub VDZ. © Carlo ter Ellen

Met de jonge Pröpper heeft de Huissense club een speler uit een roemrucht voetbalgeslacht gehaald. Zijn oudste broer Davy Pröpper is international en voetbalt voor Brighton in de Premier League. De tweede broer, Robin, is prof bij Heracles. Met de carrière van de jongste telg wil het nog niet zo vlotten. Hij speelt in het komende seizoen dus in de hoofdklasse van het amateurvoetbal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal