Volledig scherm
© vdz

VDZ strikt op de valreep talent Ferron Deighton

ARNHEM - Derdeklasser VDZ heeft op het einde van de overschrijvingsperiode Ferron Deighton (19) vastgelegd. De middenvelder speelde geruime tijd in de jeugdopleidingen van Vitesse (6 jaar) en NEC (2 jaar). 

Het laatst was Deighton actief voor De Treffers O19. Ook voor het eerste team van de club uit Groesbeek maakte hij al zijn debuut. VDZ-trainer Habib al Mohsinawi is zeer te spreken over zijn laatste aanwinst. ,,Ferron is een van de grootste talenten van Arnhem. Meerdere hoofdklassers en een ploeg uit de derde divisie wilden hem graag hebben, maar hij heeft voor VDZ gekozen vanwege zijn studie. We zijn heel blij met hem." 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Deining in 100-jarig voetbalbolwerk: bestuur kiest voor jeugd, ‘oude garde’ ziet het anders
    PREMIUM

    Deining in 100-jarig voetbalbol­werk: bestuur kiest voor jeugd, ‘oude garde’ ziet het anders

    De aanstelling van Christos Kousounis en Kyriakos Antonoglou als nieuw trainersduo bij derdeklasser Arnhemse Boys heeft gezorgd voor onrust en verdeeldheid binnen de honderdjarige Arnhemse voetbalclub. De twee Griekse trainers nemen na de zomer het stokje over van Pierre van den Berg. Erevoorzitter Toon Hartemink en speler Jimmy Pruis, die deel uitmaakt van de spelersraad, hebben hun bedenkingen.

Amateurvoetbal