De geplande nieuwbouw, maximaal acht verdiepingen hoog, bij de rotonde Kortenoord Allee/Marijkeweg in Wageningen. Links de plek waar de Vakschool zich gaat concentreren.
Volledig scherm
PREMIUM
De geplande nieuwbouw, maximaal acht verdiepingen hoog, bij de rotonde Kortenoord Allee/Marijkeweg in Wageningen. Links de plek waar de Vakschool zich gaat concentreren. © gemeente Wageningen

350 studentenkamers erbij op de Marijkeweg in Wageningen

WAGENINGEN - De plannen voor de nieuwbouw van liefst 350 nieuwe studentenkamers op de hoek Marijkeweg/Binnenhaven in Wageningen krijgen vorm. De Wageningse politiek buigt zich maandag voor het eerst over de plannen.

Momenteel staat op het terrein nabij de rotonde Kortenoord Allee/Marijkeweg nog het huidige onderkomen van ROC Rijn/IJssel oftewel de Vakschool Wageningen. Het  gebouw, met de bekende betonnen koksmuts op de voorgevel, is verouderd. Er wordt sinds een jaar gewerkt aan de uitbouw van het Vakschoolgebouw aan de zuidzijde van de Marijkeweg en dat project vordert gestaag. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei