Nieuwbouwplan Born-Oost in Wageningen, pal ten oosten van de Campus. In de zuidwestelijke punt langs de Mansholtlaan is studentenhuisvesting gepland, verder is er vooral ruimte voor kennisintensieve bedrijven
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwbouwplan Born-Oost in Wageningen, pal ten oosten van de Campus. In de zuidwestelijke punt langs de Mansholtlaan is studentenhuisvesting gepland, verder is er vooral ruimte voor kennisintensieve bedrijven © DG/Eric Wijnacker

Buurt is kritisch op bouwplan Born-Oost in Wageningen

WAGENINGEN - Er moeten over een paar jaar 2.000 kenniswerkers kunnen werken op het nieuwe businesspark Born-Oost. Omwonenden zijn niet blij.

Waarom zoveel en waarom hier? En waar zijn  in het nieuwe plan de mooie woningen gebleven die ooit op de Born-Oost gebouwd zouden worden? Omwonenden hebben in de afgelopen maanden mee mogen praten over de plannen die Wageningen UR, samen met de gemeente, koestert voor het gebied Born-Oost. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei