Studenten die in het voormalige bestuurscentrum Duivendaal van de de Wageningen UR wonen waren boos omdat ze na renovatie veel meer huur zouden moeten gaan betalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Studenten die in het voormalige bestuurscentrum Duivendaal van de de Wageningen UR wonen waren boos omdat ze na renovatie veel meer huur zouden moeten gaan betalen. © Herman Stöver

De kou is uit de lucht op Duivendaal Wageningen: huur minder fors omhoog

WAGENINGEN  - De studentbewoners van het voormalige bestuurscentrum op Duivendaal in Wageningen zijn tevreden. Ze krijgen inspraak over wie er bij hen op de afdeling komt wonen en de huur inclusief servicekosten gaat na de renovatie niet met 120 euro, maar gemiddeld met 40 euro omhoog.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Hoe onze bossen in korte tijd veranderen: ‘Als je kleinzoon zelf opa is, wandelt hij over een heel andere Veluwe’
    PREMIUM

    Hoe onze bossen in korte tijd veranderen: ‘Als je kleinzoon zelf opa is, wandelt hij over een heel andere Veluwe’

    Hij ziet het in zijn eigen achtertuin gebeuren. De vijgenboom die je zelfs in de winter niet meer naar binnen hoeft te halen. De Corsicaanse den in het bos vlakbij. Die had het in de jaren ’80 zwaar, maar doet het met de huidige ‘Italiaanse’ zomers in ons land uitstekend. Hoogleraar Europese bossen Gert-Jan Nabuurs durft de voorspelling wel aan: onze bossen gaan flink veranderen.

De Vallei