Volledig scherm
Dirk van Spijk legt aan voor zijn tweede treffer voor Gassel tegen GVV’57. © Theo Peeters

Tiprubriek: De ranglijsten zijn voor Dirk van Spijk (Gassel) een houvast

In de Tiprubriek deze week de voorspellingen van Dirk van Spijk (18), middenvelder bij Gassel.

,,De teams uit onze competitie kan ik goed inschatten, bij de rest heb ik de stand er wel bij gepakt. Bij SSS’18 dacht ik: ik doet wat anders dan wat op basis van de ranglijst logisch is. Je moet ook een beetje risico nemen om goed te kunnen scoren.

,,Wij gaan zelf een kleine overwinning boeken op DSV. We voetballen helemaal niet slecht en thuis moeten we drie punten kunnen pakken. Wij zijn nieuw in de vierde klasse, dus het zou zomaar kunnen dat ze ons onderschatten. Het wordt wel maar een minimale zege, want DSV is denk ik een sterke ploeg.

Schoonbroer

,,Bij HBV voetbalt mijn schoonbroer. We hebben regelmatig contact over het voetbal en wat ik van hem begrijp kan het daar nog wel een stukje beter.

,,Het enige gelijke spel gok ik bij Toxandria en Juliana Mill. Tox is altijd een lastige tegenstander. Van Juliana Mill had ik meer verwacht.”

Voorspellingen van Dirk van Spijk:
Jong Volendam - JVC Cuijk 3-0
SSS’18 - Emplina 1-2
Olympia’18 - Excellent 2-0
Gassel - DSV 1-0
SIOL - SES 0-3
HBV - Milsbeek 1-2
Juliana Mill - Toxandria 2-2
Sambeek - VIOS’38 0-2
GVV’57 - Holthees 2-0
DWSH’18 - Elsendorp 0-1

Lennon Wouterson (GVV’57) scoorde vorige week 7 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal