Tiprubriek: Don Linders rekent op een kampioensfeest voor Olympia'18

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Don Linders (24), middenvelder bij het zaterdagteam van JVC Cuijk.

,,Ik heb vijf jaar bij HBV gevoetbald en ken veel ploegen uit de regio goed. Dat helpt bij het voorspellen. Daarnaast hoor ik weleens wat van vrienden, zoals Bas Janssen bij Olympia’18 en Rik Lucassen van Volharding. Het voordeel van op zaterdag spelen is dat ik op zondag kan gaan kijken. Dit weekeinde denk ik bij Olympia. Die klappen erop tegen Boekel Sport en gaan kampioen worden.

Contact HBV

,,Ik heb nog veel contact met de jongens van HBV, volg ze op de voet. Ze spelen tegen Achilles Reek, een concurrent. Dat gaat de eerste winst van het seizoen opleveren.

,,Bij JVC hebben we de punten ook hard nodig. We spelen tegen degradatie, dat hadden we na de promotie vorig seizoen niet verwacht. Het zondagteam heeft met OSS’20 een sterke tegenstander, maar ik zie ze wel een punt pakken.’’

Volledig scherm
Don Linders © eigen foto

De voorspellingen van Don Linders:
JVC Cuijk - OSS’20 1-1
Volharding - Sp. Irene 2-0
Olympia’18 - Boekel Sport 3-0
Excellent - Vitesse’08 1-1
Milsbeek - Juliana Mill 2-0
Hapse Boys - Achates 3-0
Estria - Gassel 2-1
HBV - Achilles Reek 2-1
DWSH’18 - VIOS’38 0-3
JVC Cuijk (zat.) - Zelos 3-1

Siem Bloemen
(VCA) scoorde vorige week 7 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal