Volledig scherm
Gido Lenkens (links) in actie voor Excellent tegen Berghem Sport. © Theo Peeters

Tiprubriek: Gido Lenkens zet in op winst én een tegengoal

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Gido Lenkens (28), doelman bij Excellent in Oploo.

Volledig scherm
Gido Lenkens, doelman van Excellent. © eigen foto

,,Ik heb me wel verdiept in de uitslagen en standen, maar het blijft gokken. Zoals de laatste drie duels, al weet ik dat Estria altijd een goed team heeft. Het levert geen extra punten op, maar ik gok dat GVV’57 zeven keer gaat scoren tegen SVS.

,,Bij de voorspellingen in onze klasse heb ik de pech dat we tegen Vitesse’08 en Margriet nog niet gespeeld hebben. Ik weet dat Vitesse thuis altijd sterk is, dus ik denk dat ze daarom winnen. Olympia’18 gaat ook door met zeges pakken. Ik hoop niet dat ze kampioen worden, maar ik denk het wel. Wij verslaan Mulo, maar ik laat er wel eentje door. Wij hebben op dit moment qua spel niks te klagen, dus we kunnen ze zeker hebben.

,,DSV is als ze bij ons in de competitie zitten onze aartsrivaal. Ze hebben de laatste vier keer gewonnen zag ik, maar laten een puntje liggen bij SES.”

Voorspellingen van Gido Lenkens:
HSC’21 - JVC Cuijk 2-2
Volharding - DAW 1-0
Vitesse’08 - Margriet 2-1
MULO - Excellent 1-3
Avanti’31 - Olympia’18 0-3
Juliana Mill - Hapse Boys 1-3
DSV - SES 2-2
Gassel - Achates 0-2
SIOL - Estria 0-3.
GVV’57 - SVS 7-0

Peer Klievink (VIOS’38) scoorde vorige week 3 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal