Tiprubriek: Harm Thielen denkt dat JVC Cuijk een serie neerzet

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Harm Thielen (26), middenvelder bij vijfdeklasser De Zwaluw uit Oeffelt.

Volledig scherm
Harm Thielen © Foto De Zwaluw

,,Ik heb voor mijn voorspellingen wat laatste uitslagen bekeken. Dat JVC wisselvallig is dit seizoen hoefde ik niet op te zoeken. Maar de laatste wedstrijden hebben ze gewonnen en die lijn trekken ze door.

,,Het verhaal van Vianen Vooruit is bekend, de verrassing in de tweede klasse. Van Real Lunet wonnen ze thuis met 4-0, dus ik denk dat ze weer winnen. Olympia’18 gaat als een trein. Avanti staat ook hoog, maar Olympia gaat ook die ploeg verslaan.

,,In de vierde klasse vind ik het lastiger. Tegen veel clubs hebben we met De Zwaluw ook gespeeld, de teams zijn aan elkaar gewaagd. Daarom ook een paar keer een gelijkspel. Zelf verslaan we DWSH’18. We verliezen soms van laagvliegers, maar we zijn de winterstop goed uitgekomen. Als we er twee scoren en zelf de nul houden, ben ik tevreden.’’

De voorspellingen van Harm Thielen:
JVC Cuijk - HSC’21 2-1
Real Lunet-Vianen Vooruit 1-2
Olympia’18 - Avanti’31 3-0
Hapse Boys - Juliana Mill 2-0
Estria - SIOL 1-0
Achates - Gassel 1-1
SES - DSV 2-2
DWSH’18 - De Zwaluw 0-2
Menos - Sambeek 2-3
SVS - GVV’57 1-4

Koen Selten (Menos) scoorde twee weken geleden 3 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal