Tiprubriek: HBV’er Van Sonsbeek hoopt dat het een keer meezit

In de Tiprubriek deze week Jeroen van Sonsbeek (25), spits bij vierdeklasser HBV in Beers.

,,Het geluk is nog niet aan onze zijde. Alleen tegen Festilent (0-4, red.) waren we kansloos , de overige zes nederlagen waren niet terecht. Het wordt wel een keer tijd dat het onze kant opvalt.

,,Van Toxandria verloren we totaal onnodig. Daar zit niet veel voetbal in. SES heb ik daarentegen altijd een aardige ploeg gevonden. Gassel tegen Estria is altijd beladen, zeker bij Gassel leeft dat duel. Estria vond ik bovendien niet zo’n heel bijzonder elftal. Verder hoop ik vooral dat Juliana Mill niet van Milsbeek wint.

Chaos JVC

,,De overige wedstrijden vind ik lastig te voorspellen. JVC zal na de chaos van afgelopen weekend niet zomaar gaan winnen. In Vianen Vooruit heb ik wel vertrouwen. Daar ken ik wel wat jongens. Dat ze het zo goed zouden doen in de tweede klasse had denk ik niemand verwacht.”

De voorspellingen van Jeroen van Sonsbeek:
JVC Cuijk - EVV 1-3
Volharding - TOP 2-1
Vianen Vooruit - DAW 2-0
Vitesse’08 - Excellent 1-2
Juliana Mill - Milsbeek 0-2
Gassel - Estria 3-2
Achilles Reek - HBV 0-2
SES - Toxandria 3-0
GVV’57 - De Zwaluw 0-2
Menos - Holthees 0-4

Marc van Rens (Volharding) scoorde vorige keer vooralsnog vier punten. Er werden vier duels afgelast
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten. 

Volledig scherm
Voetballer Jeroen van Sonsbeek van HBV © eigen foto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal