Tiprubriek: Het verleden geeft Niels Ingenpas weinig houvast

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Niels Ingenpas (26), linksback bij vijfdeklasser Holthees-Smakt.

Volledig scherm
Niels Ingenpas © eigen foto

,,Veel teams van buiten onze competitie ken ik van lang geleden, maar daar heb ik nu weinig aan. Quick 1888 heb ik in de jeugd tegen gespeeld. Die hadden altijd een sterk team. Ik vond het lastig om de uitslagen te voorspellen. Het is vooral gokwerk.

,,Bij ons in de vijfde klasse wordt SCV’58 denk ik kampioen. Ik vind dat zij de sterkste ploeg zijn, of toch zeker de meest stabiele. Tegen Sambeek maken ze geen fout. VIOS’38 vind ik ook goed, zeker in de achterhoede, maar toch net iets minder.

,,Ik ben eerlijk als ik zeg dat wij niet zomaar winnen van DWSH’18. Ons elftal is op dit moment een beetje een bij elkaar geraapt geheel, door blessures en krapte in de selectie. We wonnen in Wilbertoord relatief makkelijk, maar dat geeft geen garanties. Toch denk ik dat we ze thuis ook wel moeten kloppen.’’

De voorspellingen van Niels Ingenpas:
JVC Cuijk - TEC 1-3
Erp – SSS’18 1-0
Gassel – SIOL 1-1
Toxandria - Estria 0-1
SES – HBV 3-0
Achates – Milsbeek 2-1
Sambeek – SCV’58 1-3
VIOS’38 – GVV’57 2-0
Holthees - DWSH’18 2-1
VCA – Quick 1888 (zat.) 0-2

Tom Brandts (Toxandria) scoorde vorige week 9 punten.
Daan Coppus (Holthees-Smakt) staat met 11 punten bovenaan.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal