Volledig scherm
Jarvi Jansen (links) van DSV houdt in de nacompetitiewedstrijd tegen ONDO een tegenstander van zich af. © Theo Peeters

Tiprubriek: Jansen is altijd nieuwsgierig naar Toxandria

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Jarvi Jansen (22), aanvaller bij DSV in Sint Anthonis.

,,Ik heb vooraf niet echt onderzoek gedaan, ik volg het amateurvoetbal in de regio best goed. In de krant lees ik eigenlijk alleen de regiosport. Ik ben niet specifiek geïnteresseerd in bepaalde teams, ik volg een paar klasses, en ben altijd nieuwsgierig naar Toxandria, want daar spelen een paar vrienden.

Antibiotica

,,Wij gaan zondag winnen bij Milsbeek. We hebben een jong team, leren nog steeds bij en hebben dit jaar niet verloren. Afgelopen week was ik geblesseerd. Ik had last van een hamstringblessure en onder de tape is het gaan ontsteken. Dat was geen pretje, ik had antibiotica nodig om ervan af te komen.

,,Ik moet toegeven dat Excellent, onze aartsrivaal, best een aardig elftal heeft. Dat geldt ook voor Estria, SES, Achates, Juliana Mill, Heijen en VIOS’38. Bij VIOS ken ik wat jongens. Hoe goed zij zijn, hangt af van de zaterdagavond.”

De voorspellingen van Jarvi Jansen:
JVC Cuijk – Westlandia 3-1
Excellent - Avanti’31 2-0
Milsbeek – DSV 1-3
Estria – HBV 3-0
Achates - Juliana Mill 2-2
SES – Gassel 3-0
DWSH’18 - SCV’58 1-3
SVS - VIOS’38 1-4
Elistha – VCA 0-2
Heijen - VVV’03 2-1

Gido Lenkens (Excellent) scoorde vorige keer 8 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal