Tiprubriek: Jop Loeffen gelooft in broos Achates

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Jop Loeffen (24), verdediger bij vierdeklasser Achates in Ottersum.

Volledig scherm
eigen foto Jop Loeffen Achates Ottersum rubriek Tipurbriek © eigen foto

,,Voor de wedstrijd van JVC Cuijk heb ik de hulp van mijn vader ingeroepen. Hij volgt het regionale amateurvoetbal beter dan ik. JVC wint bijna nooit van EVV, dus ik denk dat die ploeg nu ook wint.

,,Heijen ken ik beter, dat is een buurdorp. Ze wonnen afgelopen week al ruim van Oostrum en dat gaan ze nu weer doen. Er zijn meer ploegen die twee keer in korte tijd tegen elkaar spelen. Bij Olympia’18 speelt Sam Luppes, een vriend van me. Afgelopen week hadden ze tegen Schijndel veel kansen begreep ik, dus denk ik dat Olympia nu opnieuw gaat winnen.

,,Wij verloren afgelopen week van SES. Toch vond ik ze niet denderend. Maar bij ons draait het nog niet super, als het tegenzit stort het vaak in elkaar. Toch denk dat ik we winnen van Estria. ,,De wedstrijden in de vijfde klasse gaan tussen teams die aan elkaar gewaagd zijn. Daar ben ik vooral op mijn gevoel afgegaan.’’

De voorspellingen van Jop Loeffen:
EVV - JVC Cuijk 2-1
Sp. Irene - Volharding 0-3
Schijndel - Olympia’18 1-2
Excellent - Margriet 1-1
Oostrum - Heijen 1-3
Estria - Achates 1-2
SES - Toxandria 3-0
DSV - Hapse Boys 1-1
GVV’57 - De Zwaluw 2-2
VIOS’38 - Holthees 2-0

Thijs Kusters (Heijen) kwam vorige week tot 8 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal