Tiprubriek: Lennon Wouterson van GVV’57 tipt zichzelf voor een hattrick

In de Tiprubriek deze week de voorspellingen van Lennon Wouterson (24), middenvelder bij vijfdeklasser GVV’57 in Grave.

,,Ik ben niet zo heel erg goed op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio, dus er zitten veel gokjes tussen. De 3-0 winst van Milsbeek is bijvoorbeeld gebaseerd op de naam die de club heeft. Ik verwacht dat Milsbeek een team als Toxandria wel verslaat.

,,Bij JVC voetbalt Jurre Grotenhuis, een vriend van me. We hebben nooit samen gespeeld, behalve dan bij toernooitjes. Jurre doet het goed bij JVC, hij is aanvoerder geworden. Dat vind ik mooi voor hem.

Oud-teamgenoten

,,Ik voetbalde zelf vorig jaar bij Estria en ik denk dat mijn oud-teamgenoten wel van Hapse Boys gaan winnen, óók nu speler-trainer Ivo Rossen geblesseerd is. Ik ben met een paar vrienden overgestapt naar GVV’57. Dat we na drie wedstrijden bovenaan staan is onverwacht. Nu is de titel het doel. Tegen Merselo winnen we makkelijk. Dankzij een hattrick van Lennon Wouterson.”

Voorspellingen van Lennon Wouterson:
JVC Cuijk - Quick (H) 1-0
Vianen Vooruit-Volharding 1-1
Vitesse’08 - Constantia 0-1
DSV - HBV 0-2
Toxandria - Milsbeek 0-3
Hapse Boys - Estria 1-2
Stormvogels’28 - Heijen 0-3
Merselo - GVV’57 1-4
Menos -SCV’58 0-3
VIOS’38 - De Zwaluw 0-1

Roel Bongers van (Toxandria) was vorige week de eerste voorspeller van dit seizoen. Hij scoorde 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal