Volledig scherm
Moos Hendrix (rechts). © Ed van Alem

Tiprubriek: Moos Hendrix wil dat HBV snel uit de zorgen is

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Moos Hendrix (20), verdediger bij JVC Cuijk in de derde divisie.

,,HBV laat ik uiteraard winnen. Beers is mijn dorp. Ze draaien nog niet goed, maar ik hoop en denk dat ze vanaf nu meer punten pakken. Zou zonde zijn als ze degraderen, HBV hoort in de vierde klasse.

,,Ook bij Vianen Vooruit spelen vrienden van me. Ik denk dat ze tegen Emplina doorgaan met winnen. We hebben het er weleens over dat het zo bizar is dat ze na de promotie bovenin meedraaien in de tweede klasse. Het is denk ik het bewijs dat als je ver kunt komen als je een hecht team bent.

Overstap Straatman

,,Voor ons zou het fijn zijn als we winnen. Net als voor ons zaterdagteam. Ik denk dat het goed is dat Dennis Straatman daar trainer is geworden. Ik ken hem goed, als onze assistent en eerder als mijn jeugdtrainer. Voor ons jammer dat hij is overgestapt, voor de club is dit het beste.”

De voorspellingen van Moos Hendrix:
GOES - JVC Cuijk 1-2
Volharding - Sparta’18 2-0
Vianen Vooruit - Emplina 3-1
Constantia - Excellent 1-2
Gassel - Juliana Mill 2-1
SIOL - Hapse Boys 2-2
DSV - Achates 2-0
HBV - Toxandria 2-1
SCV’58 - Holthees 1-1
De Treffers - JVC (zat.) 1-2

Thomas Massop (SSS’18) scoorde tot nu toe drie punten (vier duels afgelast).
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal