Peer Klievink in actie voor VIOS’38.
Volledig scherm
Peer Klievink in actie voor VIOS’38. © Ed van Alem

Tiprubriek: Peer Klievink van VIOS’38 zet in op een riante zege voor Menos

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Peer Klievink (32), verdediger bij VIOS’38 in Beugen.

,,Na de donderdagtraining zitten we altijd met een groep in de kantine, dan bespreken we ook de komende wedstrijd. Die mannen hebben mij nu geholpen met de voorspellingen. Bij enkele wedstrijden had ik werkelijk geen idee.

,,Bij onze winst op HRC’27 wordt een doelpunt gemaakt door Jens Kocken. Hij is goed bezig, en oké, hij zat naast me bij het invullen. Die 15-0 overwinning van Menos, kleine kans dat ik het goed heb. Maar als ik de toto goed heb, zou ik het al mooi vinden.

Misgunnen

,,De Zwaluw is onze aartsrivaal, pas hebben we de derby nipt verloren. Dat blijft toch vervelend. Laat ik zeggen dat dit een sportieve manier van misgunnen is. ,,Speelt Vianen Vooruit vaak gelijk? Wist ik niet, maar dit leek me een logische uitslag. De derby tussen SES en Juliana Mill eindigt ook gelijk. Die ploegen ken ik. Juliana is in principe beter, maar als SES het op de heupen krijgt zijn zij beter.”

Voorspellingen van Peer Klievink:
JVC Cuijk - Dongen 1-3
Vianen Vooruit - SSS’18 2-2
Boekel Sport - Constantia 1-3
SES - Juliana Mill 1-1
Hapse Boys - Gassel3-0
SVS - SCV’580-3
VIOS’38 - HRC’273-0
Menos - De Zwaluw 15-0
CITO - VCA 2-2
Heijen - GFC’33 2-1

Dirk van Spijk (Gassel) scoorde vorige week 7 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal