Tiprubriek: Roel Bongers (Gassel) gunt de buurman wel een zege

In de Tiprubriek deze week de voorspellingen van Roel Bongers (26), middenvelder bij Toxandria.

,,Eenvoudige potjes zijn het niet en zo aan het begin van het seizoen heb je weinig referentie. Dus eerlijk gezegd: het is soms best wat nattevingerwerk.

,,Mijn voorspellingen van JVC Cuijk en SSS’18 zijn nergens op gebaseerd geef ik toe. Ik kan wel zeggen dat ik DWSH’18 laat winnen omdat ik denk dat ze baat hebben bij de fusie, maar ook dat is een gok.

Vakantie

,,Van de andere ploegen heb ik een beter beeld. Constantia had ik eerst op een gelijkspel staan, maar ik verwacht dat ze gaan winnen. Het is de buurman, maar er is geen haat en nijd. Ik gun ze wel dat ze het goed doen.

,,Wij hebben zelf wat recht te zetten bij Estria. Vorig seizoen kregen we in de slotfase een penalty tegen, waardoor zij kampioen werden. Dat was een heet potje. Bij ons staat het goed, zij missen speler-trainer Ivo Rossen vanwege een blessure, dus ik zie ons wel winnen. Zonder mij overigens, ik ga drie weken op vakantie naar Zuid-Afrika.”

De voorspellingen van Roel Bongers:
OFC - JVC Cuijk 2-0
SSS’18 - Erp 1-0
Constantia-Nooit Gedacht 1-1
Olympia’18 - Ulysses 3-0
Estria - Toxandria 2-3
Milsbeek - Achates 2-2
HBV - SES 1-3
GVV’57 - VIOS’38 1-0
DWSH’18 - Holthees 2-1
SVS - Menos 2-1

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal