Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © DG

Tiprubriek: Selten hoopt op een portie smeer voor ‘Wilbertoord’

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Koen Selten (27), linksback bij Menos in Landhorst.

Volledig scherm
Koen Selten © eigen foto

,,Het amateurvoetbal op ons niveau volg ik aardig goed, toch heb ik bij het invullen van de uitslagen ook gekeken naar welke ploeg ik de zege gun. Zo zie ik Toxandria graag winnen van Juliana Mill, ik heb altijd graag gevoetbald tegen Rijkevoort. Zo hoop ik natuurlijk ook dat Elsendorp DWSH’18 goed smeer geeft. Beide buurverenigingen, maar we hebben maar met één echt rivaliteit. Dat gevoel is niet verdwenen nu Wilbertoord samen is gegaan met Sint-Hubert.

,,Ik voetbal al meer dan tien seizoenen bij Menos, ben nu de oudste van een jong team. We moeten het van het hard werken hebben. Vorige week hielden we VIOS’38 op 0-0 en dat was een resultaat waar we trots op mogen zijn. Als we die inzet zondag op de mat leggen, dan gaan we van HRC’27 winnen.

,,De hoge niveaus volg ik minder. Ik zag wel dat Olympia’18 met grote voorsprong aan kop stond. Toch denk ik niet dat ze van Excellent gaan winnen. In Oploo doen ze tegen het grote Boxmeer denk ik wel een stap extra.”

De voorspellingen van Koen Selten:
Westlandia - JVC Cuijk 2-1
Vianen Vooruit - EVVC 2-1
Emplina - SSS’18 0-3
Excellent - Olympia’18 1-1
Toxandria - Juliana Mill 2-1
DSV - Gassel 2-0
SES - SIOL 3-1
Menos - HRC’27 2-1
SVS - De Zwaluw 0-3
Elsendorp - DWSH’18 5-0

Moos Hendrix (JVC Cuijk) scoorde vorige week 7 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal