Tiprubriek: Syb Daverveld laat zijn vrienden de derby verliezen

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Syb Daverveld (20), aanvaller bij vierdeklasser Juliana Mill.

Volledig scherm
Syb Daverveld © Harrie Veldpaus

,,Hapse Boys staat in onze competitie weliswaar bovenaan, maar ik denk dat SES ze in de topper verslaat. Dat is gewoon een heel goede ploeg. SES is onze aartsrivaal, maar ik ken er veel mensen. Ik kom uit Wilbertoord, maar veel familie woont in Langenboom.

,,Wij spelen tegen Estria, een lastige tegenstander. We zitten in een mindere periode, dat merk je ook aan de sfeer op de training, maar ik proef ook dat iedereen er nog voor wil gaan. Op teamgeest verslaan we ze.

,,Ik volg het voetbal in de regio aardig goed. Ik heb zelf bij NEC en JVC Cuijk gespeeld, dus daar ken ik ook wat jongens. Bij Volharding spelen de broers van De Klijn, dat zijn vrienden. Ik heb ze afgelopen zondag nog gesproken over hoe het daar gaat. Ze presteren minder op dit moment, dus ik laat ze ook verliezen. Dat kunnen ze best hebben, hoor.”

De voorspellingen van Syb Daverveld:
UNA - JVC Cuijk 1-2
SSS’18 - Volharding 2-1
Constantia - Ulysses 1-3
Nooit Gedacht - Olympia’18 1-1
Juliana Mill - Estria 3-1
Hapse Boys - SES 1-2
Gassel - Toxandria 2-1
Uden - HBV 1-1
Sambeek - GVV’57 1-3
Holthees - SVS 0-1

Don Linders van JVC Cuijk (zat.) scoorde 3 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal