Volledig scherm
Doelman Thomas Massop (achtergrond) volgt het spel van zijn ploeg SSS'18 tegen Heeswijk. © Ed van Alem

Tiprubriek: Thomas Massop zoekt de uitslag van de rivaal altijd op

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Thomas Massop (26), doelman bij tweedeklasser SSS’18 in Overloon.

,,Ik kijk altijd op de regionale nieuwssites hoe andere teams het doen. Uiteraard vooral naar Volharding. Hoewel ze onze aartsrivaal zijn, denk ik wel dat ze zondag gaan winnen. Vianen doet het boven verwachting goed. Tegen Erp gaan ze het niet redden, dat vind ik een sterkere ploeg.

,,Bij ons gaat het dit seizoen beter dan verwacht. Real Lunet gaan we verslaan, net als in heenwedstrijd. Dat was een bijzonder duel. We stonden 3-0 voor, maar wonnen nipt met 4-3.

,,Olympia’18 zal ook Vitesse’08 verslaan. Ik zag dat ze bijna alles winnen en hard op weg zijn om volgend jaar bij ons in de tweede klasse te komen.

,,Voor de lagere klassen heb ik de stand erbij gepakt. Ik wist dat Holthees de verrassende koploper is in de vijfde klasse F. Zij gaan punten verspelen tegen De Zwaluw.”

Voorspellingen van Thomas Massop:
JVC Cuijk - Hercules 1-1
Real Lunet - SSS’18 1-2
Erp - Vianen Vooruit 2-1
Venhorst - Volharding 1-3
Olympia’18 - Vitesse’08 2-1
Toxandria - SIOL 0-1
Hapse Boys - HBV 2-0
Juliana Mill - DSV 1-1
Holthees - De Zwaluw 1-1
Menos - GVV’57 0-2

Okki van Dalen (Olympia’18) scoorde 5 punten (twee duels afgelast).
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal