Volledig scherm
Archief: Tijn Cuppen met gebalde vuist is het middelpunt van de feestvreugde bij SES. © Ed van Alem

Tiprubriek: Tijn Cuppen (SES) denkt in het belang van de derby

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Tijn Cuppen (28), middenvelder bij SES in Langenboom.

,,De meeste ploegen ken ik, maar hoe ze presteren weet ik niet zo goed. Ik doe het daarom uit de losse pols. Bij ons gaat het goed, we scoren veel. Tegen Milsbeek maken we er maar eentje. Ik zet mijn geld op Melvin van den Elzen.

,,Tegen Gassel speelden we vorige week. Die ploeg viel tegen. HBV heeft meer te bieden. Hapse Boys, onze concurrent, wint alles. Nu ook van Toxandria, maar niet overtuigend. Hoewel Juliana Mill de aartsrivaal is, gun ik ze een punt tegen SIOL. Ze moeten er ook niet uitvliegen.

Sterrenelftal

,,Tegen Menos heb ik nog nooit gevoetbald, terwijl De Willy’s en SC St. Hubert zijn samengaan tot DWSH’18. Die zijn er dus op vooruitgegaan. Het zaterdagteam van JVC Cuijk geef ik het voordeel van de twijfel, net als het zondagteam. Oeken klinkt niet echt als een sterrenelftal.”

De voorspellingen van Tijn Cuppen:
OSS’20-JVC Cuijk 1-2
Vianen Vooruit-Berghem Sport 1-1
SES-Milsbeek 1-0
Gassel-HBV 0-2
Hapse Boys-Toxandria 3-1
Juliana Mill-SIOL 2-2
Sambeek-De Zwaluw 0-4
Menos-DWSH’18 2-3
Holthees-Astrantia 0-0
Oeken-JVC Cuijk (zat.) 1-2

Jarvi Jansen (DSV) scoorde vorige keer 4 punten
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal