Tiprubriek: Toxandria kan rol spelen in de titelstrijd, voorspelt Tom Brandts

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Tom Brandts (20), middenvelder bij vierdeklasser Toxandria in Rijkevoort.

Volledig scherm
Tom Brandts © eigen foto

,,SES vind ik echt een goede ploeg, misschien wel de beste in onze competitie. Zij hebben een paar erg goede aanvallers.

,,Ik hoop dat wij nog een rol in de titelstrijd gaan spelen door Hapse Boys op een gelijkspel te houden. Het mag ook wel, want we hebben zeven keer op rij verloren. We zijn blij dat we veilig zijn. Winnen van Haps zal lastig worden. Zij zijn defensief sterk en hebben een paar lange mannen, dus ze zijn gevaarlijk met corners.

Chaos JVC
,,Juliana Mill begon dit seizoen slecht. Maar ze zijn ons inmiddels gepasseerd, al dat is ook niet zo moeilijk gezien onze prestaties de laatste tijd. Juliana gaat winnen van SIOL. DWSH’18 tegen Menos wordt een harde pot. En JVC gaat verliezen van Quick. Het is daar chaos.’’

De voorspellingen van Tom Brandts:
Quick - JVC Cuijk 3-1
Sp. Irene - SSS’18 0-3
Berghem Sp. - Vianen V .2-3
Excellent - Boekel Sport 1-2
Toxandria - Hapse Boys 1-1
Milsbeek - SES 1-3
HBV - Gassel 0-2
Estria - DSV 2-0
SIOL - Juliana Mill 1-3
DWSH’18 - Menos 2-0

Bjorn Hendriks scoorde vorige week 10 punten.
Alle inhaalduels zijn gespeeld en is er een nieuwe koploper van de Tiprubriek:
Daan Coppus (Holthees) met 11 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal