Volledig scherm
Marc van Rens van Volharding schermt de bal af. © Ed van Alem

Tiprubriek: Van Rens volgt de derby via de telefoon

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Marc van Rens (24), linksbuiten bij Volharding in Vierlingsbeek.

,,Normaal was de derby tegen SSS’18 de eerste wedstrijd van het seizoen. Hadden we een paar bekerwedstrijden als voorbereiding en dan moesten we er direct staan. Nu hebben we het voordeel dat we in een bepaalde vorm zitten, die bij ons gelukkig goed is.

,,Het is wel pijnlijk dat ik er zelf niet bij kan zijn. Ik heb een familieweekend. Dat was al lang gepland, ik hoopte zo dat het niet zou samenvallen, maar helaas. Ik ga de derby via de telefoon volgen en zie het maar als iets positiefs. Ik kom terug van een blessure, extra rust pakt hopelijk goed uit.

Doelsaldo

,,Bij de overige voorspellingen heb ik vooral naar de stand gekeken. Bij Toxandria - Achates en Estria - SES heb ik geen idee, daarom een gelijkspel. Holthees werkt tegen SVS aan het doelsaldo. SCV’58 wint ruim van VIOS’38. Ik zag dat die ploeg erg goed bezig is.”

De voorspellingen van Marc van Rens:
JVC Cuijk - UNA 1-3
Volharding - SSS’18 2-1
Olympia’18 - Nooit Gedacht 3-1
Milsbeek - Hapse Boys 0-2
Toxandria - Achates 1-1
Estria - SES 2-2
SVS - Holthees 1-5
GVV’57 - Sambeek 3-2
SCV’58 - VIOS’38 4-0
Woezik - VCA 4-0

Tijn Cuppen (Hapse Boys) scoorde vorige keer 3 punten.
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal