Tiprubriek: Veel clubs zijn nieuw voor Milsbeek-spits Broekman

In de Tiprubriek deze week de voorspellingen van Bas Broekman (23), spits bij Milsbeek.

,,Achates ken ik redelijk goed. We hebben er eerder dit seizoen van verloren. Vond ze sterk spelen. Het was best lastig om de uitslagen te voorspellen. Ik ben dit seizoen terug in de regio, nadat ik op mijn achtste naar De Treffers in Groesbeek ben overgestapt. Ik heb daarna nooit meer in district Zuid 2 gevoetbald.

,,De teams uit onze klasse ken ik inmiddels wel. Estria gaat SIOL verslaan. Wij winnen nipt van Achilles Reek. In de uitwedstrijd verloren we onnodig, omdat we onze kansen niet afmaakten. Een lastige tegenstander, maar op eigen veld kunnen we ze hebben. Als de wedstrijd tenminste doorgaat.

,,Bij JVC voetbalt Stan Broenland, die ik ken van mijn periode bij Germania. JVC heeft altijd wel een goed team en Quick’20 staat laag, dus dat wint JVC. De overige uitslagen heb ik een beetje gegokt. Van Menos en SSS’18 had ik bijvoorbeeld nog nooit gehoord.”

De voorspellingen van Bas Broekman:
JVC Cuijk - Quick’20 2-0
Sparta’18 - SSS’18 0-3
Excellent – MULO 1-1
Olympia’18 - Avantia’31 3-1
Milsbeek - Achilles Reek 2-1
Estria – SIOL 2-0
Achates – Gassel 2-1
SES - DSV 1-0
Menos – Sambeek 2-1
SVS - GVV’57 3-0

* Door de afgelasting worden de scores pas later berekend.

Artuur Spanjersberg (Vianen Vooruit) scoorde tot nu toe 3 punten (7 duels afgelast).
Roel Bongers (Toxandria) staat bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

Volledig scherm
Bas Broekman schermt de bal af in zijn periode als speler van Germania. © Raphael Drent
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal