Volledig scherm
PR dgfoto Gelderlander Gennep: Voetbal: Vitesse'08 - Vianen Vooruit © Paul Rapp

Tiprubriek: Vianen Vooruit verrast Bjorn Hendriks

In de Tiprubriek van deze week de voorspellingen van Bjorn Hendriks (24), middenvelder bij Vitesse’08 uit Gennep.

,,Wij zijn vrij zondag. Komt ons niet verkeerd uit, want we snakken naar het einde van het seizoen. De trainer gaat weg, er staat weinig op het spel. We hebben veel afwezigen, maar de instelling is ook niet super.

,,Daarom hoop ik dat Excellent van MULO wint. Niet dat we direct in gevaar zijn, maar dat is gunstig voor ons. Excellent is ook beter. De trainer daar heeft het tactisch altijd goed voor elkaar.

Collega bij Sambeek

,,De andere clubs in de regio volg ik ook, maar ik heb nog even goed gekeken wat er overal op het spel staat. Soms blijft het een gok.

,,Bij Sambeek speelt een collega, die gaan wel winnen van SVS. Verder ben ik verrast door wat Vianen Vooruit in de tweede klasse doet. Vorig jaar speelden we nog tegen ze, nooit gedacht dat ze in staat waren weer bovenin mee te draaien.”

De voorspellingen van Bjorn Hendriks:
JVC Cuijk - OFC 1-1
Vianen Vooruit - Venhorst 2-1
Excellent - MULO 2-1
Olympia’18 - Avanti’31 3-0
SES - Achates 2-1
Hapse Boys - HBV 2-0
Juliana Mill - DSV 1-1
SVS - Sambeek 1-2
SCV’58 - GVV’57 1-1
Holthees - De Zwaluw 2-1

Brian Guntlisbergen (Hapse Boys) scoorde van vorige week 7 punten.
Roel Bongers (Toxandria) en Thijs Kusters (Heijen) staan bovenaan met 9 punten.

Spelregels Tiprubriek:
Voor elke exact juist voorspelde uitslag krijgt een deelnemer 3 punten. Het juist voorspellen van de toto (winst of gelijkspel) levert 1 punt op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal