Het Technova College in Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Technova College in Ede. © Herman Stöver

Allemaal handige jongens en meisjes

BlogWe mochten met onze redactie onlangs een paar dagen meelopen op het Technova College in Ede. Een mooie eigentijdse naam voor de aloude MBO in Ede. Een opleiding voor allemaal heel handige jongens en meisjes, ik zag ze allemaal dingen doen die ik wel kan beschrijven maar nooit kan nadoen, laat staan bedenken.

Want als ik met mijn handen meer moet doen dan een laptop bedienen heb ik een groot probleem. Voor het vak handvaardigheid op het Wagenings Lyceum kreeg ik meestal een  mager zesje en als juf Van Katwijk vond dat ik niet zo mijn best had gedaan vond ze een 5 al het hoogst denkbare.  Vaak de enige onvoldoende op mijn rapport. Ik heb altijd gezegd en ik meen dat nog steeds: Als ik de Wageningse Ambachtsschool had moeten volgen dan had ik de eindstreep daar, in ieder geval met de praktijklessen, nooit gehaald. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei