Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Rademaker © Raphael Drent

Een doelloos WK voetbal in Veenendaal

BLOGIn de wijk waar ik woon in Veenendaal, ligt een trapveldje. Zo'n dertien in een dozijn ding, verstopt tussen doorzonwoningen, flatgebouwen en een leegstaande school. 

Ooit was het een veredeld knollenveld met twee half ingestorte doelen. De strafschopgebieden stonden steevast onder water of persifleerden het betere modderbad. Als er al een penaltystip was, dan is die nooit boven water gekomen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Wat jammer dat je die onbevangenheid kwijtraakt’
    VALLEIVOLK

    ‘Wat jammer dat je die onbevangen­heid kwijtraakt’

    Crista de Haan hoeft niet lang na te denken als haar in het Veenendaalse winkelcentrum Scheepjeshof gevraagd wordt naar wat haar gelukkig maakt: ,,Ooohh, dat zijn mijn kleinkinderen. Ik heb er vier en allemaal in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Ik geniet er enorm van; het is vooral die spontaniteit, die ongecompliceerde onbevangenheid. Dat hebben mijn kleinkinderen nog en daar geniet ik dan zelf van mee. Wat jammer dat je die onbevangenheid kwijtraakt als je iets ouder wordt.''

De Vallei