Volledig scherm
Henk Bussink (links) en Frits Post. © Herman Stöver

Als je hobby werk wordt

VALLEIVOLKWAGENINGEN - Op het terras aan de Kapelstraat van het oer-Wageningse café Het Centrum zitten Frits Post en Henk Bussink gezellig buiten op een barkruk. 

Bussink komt net van zijn werk: ,,Ik heb mijn eigen klussenbedrijf, al zeker 35 jaar. En al ben ik inmiddels 69 jaar oud: als je werk je hobby is dan hou je het lang vol. En met plezier dus.''

Frits Post is al op zijn werk en is het helemaal met hem eens: ,,Vanaf 2010 leid ik dit café. Je zou het best letterlijk zo kunnen zeggen: ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. En dat bevalt prima. Dus als je nou vraagt waar ik gelukkig van wordt, dan is dat voor mij simpel: onder meer van Het Centrum. Dat is gewoon een fijne Wageningse kroeg. Er valt hier altijd heel wat te bepraten.''

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 636.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei