Volledig scherm
Gerard van der Ven © Herman Stöver

Ameronger rookt een lekker sigaartje in Rhenen

VALLEIVOLKRHENEN - Gerard van der Ven geniet van een lekker sigaartje, terwijl hij rondwandelt in het Rhenense stadscentrum. 

,,Even naar de kapper en naar Albert Heijn, die laatste hebben wij niet in ons dorp. Ik kom uit Amerongen, een echt tabakkersdorp met een mooi tabaksteeltmuseum. Ja, ik ben wel gehecht aan een lekker sigaartje.'' Maar er zijn ook andere dingen waar Van der Ven gelukkig van wordt: gewoon lekker zonnig weer, zoals nu. ,,En dan liefst met een fris windje. Ik heb een elektrische fiets dus dan is het zelfs de Amerongse Berg geen probleem meer voor mij. Dat komt goed uit, want ik moet altijd wel een stukje omhoog als ik weer op huis aan ga. Ik vind het een mooie uitvinding, zo'n elektrische fiets.''

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 646.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei