Volledig scherm
Daan Husson © Herman Stöver

Daan wordt blij van livemuziek

valleivolkELST - Daan Husson beleeft aan veel dingen plezier, zegt hij terwijl hij bezig is multifunctioneel centrum het Bestegoed in Elst (U) te voorzien van een stevige nieuwe drankvoorraad. 

,,Mijn werk vind ik leuk, je bent natuurlijk ook altijd welkom als je dit soort gezellige dingen komt brengen. Verder houd ik van motorrijden, lekker de weg op en mooie ritjes maken. Dat geeft een prettig gevoel van vrijheid. Maar als je het echt vraagt: heel blij word ik van live muziek. Ik heb grote muziekhelden als Roger Waters van Pink Floyd en Iggy Pop live zien optreden in Nederland en als het even kan ga ik naar muzikale festivals als Down the Rabbit Hole bij Nijmegen of Lowlands. Daar mag je mij voor wakker maken.’’

Valleivolk (751) 

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei