Volledig scherm
Charissa Mauritz (links) en Lisanne Hollemans © Herman Stöver

De nog niet geboren baby's 'zijn al uitgehuwelijkt' in Ede en Wageningen

VALLEIVOLKWAGENINGEN - De Wageningse Charissa Mauritz en Edese Lisanne Hollemans zitten gezellig bij te kletsen op een terras op de Wageningse Markt.

 ,,We zijn allebei heel erg gelukkig'', zegt Hollemans, ,,we zijn allebei hoogzwanger en dat heeft bij ons beide wel wat jaartjes gevergd. Het geluk dat we nu ervaren is dus des te groter.'' 

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 632.

Ze zien niet op tegen de bevalling: ,,Nee, we hebben hier jaren naar uitgekeken. Dat hoort er bij.'' Lisanne krijgt een dochter, Charissa een zoon. Charissa bevalt waarschijnlijk over een week of drie, Lisanne een paar weken later: ,,We kunnen het heel goed vinden samen. Dus ja, we hebben onze kinderen die nog geboren moeten worden al aan elkaar uitgehuwelijkt, haha'', zegt Charissa. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei