Volledig scherm
Nadine Baakman. © Herman Stöver

'De sfeer trekt mij'

VALLEIVOLKNadine Baakman uit Eerbeek heeft heel bewust gekozen voor Wageningen als studieplek.  

,,Of eigenlijk beter gezegd; ik heb gekozen voor mijn studie Voeding en Gezondheid en die kan je alleen in Wageningen studeren. Niet dat ik dat erg vind hoor. Het lijkt mij een leuke stad, dat gevoel wordt bevestigd hier tijdens de introductie. De sfeer van Wageningen trekt mij zeker.’’ Tijdens de introductie heeft ze een slaapplek kunnen regelen, maar voorlopig blijft ze nog even bij haar ouders in Eerbeek wonen. ,,Iedere dag met de trein van Dieren naar Ede-Wageningen is best goed te doen. Het geeft mij even de kans om te wennen aan het studeren, maar over een poosje wil ik wel een kamer vinden in Wageningen.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 669.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei