Volledig scherm
Dingena Bakker © Herman Stöver

Dingena Bakker: Geluk is God kennen

ValleivolkDingena Bakker weet waarom ze gelukkig is: ,,De voornaamste reden is dat ik God persoonlijk ken. Dat is het allergrootste geluk en dat gun ik iedereen'', zegt de Rhenense die in het stadscentrum aan het winkelen is.

 Ze is kerkelijk meelevend: ,,Het is vooral een diep persoonlijk geloof. Soms praat ik er over met anderen, maar niet ieder moment is geschikt en ook staat niet iedereen er open voor. Natuurlijk respecteer ik dat maar ik vind het vooral erg jammer. Bent u gelovig? Ik gun u dat.'' 

Bijzonder toch?

Ze beleeft ook plezier aan andere dingen: ,,Laatste ontdekte ik dat er in Nederland nog een Dingena Bakker woont. Dingena is al zeldzaam en dan ook nog Bakker. Bijzonder toch? We hebben gemaild, heel leuk.''

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 629.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei