Volledig scherm
Jaap en Trijnie Voorthuysen op Kwintelooijen. © Herman Stöver

E-bike is een uitkomst

VALLEIVOLKJaap en Trijnie Voorthuijsen zitten lekker een bruin boterhammetje te eten op een bankje in het Rhenense recreatiegebied Kwintelooijen. 

,,Je hoeft niet altijd op een terrasje te gaan zitten. Dit is ook lekker. Bovendien:  hier héb je geen terras terwijl het zo verschrikkelijk mooi is.’’ De Amerongse Berg is voor hen geen obstakel meer: ,,Laten we eerlijk zijn, zo'n e-bike is gewoon een uitkomst. Die fiets draagt bij aan ons geluk. En dan zeggen ze wel eens dat het alleen voor senioren zou zijn. Nou, wij zien dat wel anders. Scholieren moeten soms kilometers rijden om naar hun middelbare school te gaan. En we zien ze steeds vaker voorbij zoeven op zo'n e-bike. De e-bike is voor alle leeftijden.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 657.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei