Volledig scherm
Anna Schuitema (links) en Eliane Bulambo chillen in hartje Ede © Herman Stöver

Ede is fijn hoor, maar wij gaan later studeren

VALLEIVOLKEDE - Anna Schuitema en Eliane Bulambo genieten van het mooie weer op het terras van Stadscafé Oscar in hartje Ede.

Quote

Ik hoop geneeskun­de te gaan studeren

Anna Schuitema, scholiere

,,Dit soort momenten koesteren wij, gewoon even gezellig bijkletsen met een goede vriendin‘’, zegt Anna. ,,We zitten allebei in de vijfde VWO-klas van het Marnix College. En komen nu in de vakantie even op adem na hard leren op school. Wat ik later wil gaan studeren? Ik hoop geneeskunde, daar ga ik echt mijn best voor doen.’’ Ook Eliane geniet van het ,,vakantiegevoel’’ op een terras in Ede: ,,We hebben het goed naar onze zin in Ede hoor. Maar ook ik wil na het examenjaar gaan studeren. Iets met mensen, ik denk aan algemene sociale wetenschappen. Maar ik heb nog een tijdje om daar over na te denken.’’ 

Valleivolk 774

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei