Volledig scherm
Eef Wallet en dochter Angela Noot. © Herman Stöver

Edese moeder en dochter 50 en 25 jaar op de markt

VALLEIVOLKRHENEN/EDE -  Edese Eef Wallet-van Middendorp en haar dochter Angela Nout-Wallet staan deze donderdagochtend, zoals elke week, met hun zaak op de weekmarkt in Rhenen. 

Quote

Er is zoveel mogelijk met kip

Eef Wallet-van Middendorp, marktkoopvrouw

Eef Wallet: ,,Ik doe dit nu precies 50 jaar en mijn dochter 25 jaar. Dus ja, dan kan je zeggen dat we dit werk met heel veel plezier doen. Met onze poelierskraam staan we elke week in Ede, tweemaal in Wageningen, Rhenen en Veenendaal-Zuid. Mooi werk, ik ben domweg gelukkig op de markt zeg ik altijd. Er is natuurlijk veel veranderd in al die jaren. Toen we begonnen, nog samen met mijn man die helaas is overleden, verkochten we eigenlijk alleen kippen en kippenpoten. Dat was het eigenlijk wel zo'n beetje. Nu is het assortiment zoveel breder, er is zoveel mogelijk met  kip.’’

Valleivolk 776

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei