Volledig scherm
Leo en Elly de Mol met kleinzoon David Julius © Herman Stöver

Een cadeau in een wandelwagen in Wageningen

VALLEIVOLKWAGENINGEN - Elly en Leo de Mol lopen genoeglijk met hun kleinzoon David Julius te wandelen in de Wageningse binnenstad.

 ,,Het grootste cadeautje, of je kan eigenlijk veel beter zeggen cadeau, dat we ooit hebben gekregen zit hier in de wandelwagen: onze lieve kleinzoon David Julius. We mogen elke week op hem passen. Een feestje.’’ Maar er is meer waar ze blij van worden.

Amsterdam

 Elly is een Wageningse en Leo is voor haar jaren geleden vanuit Amsterdam naar het stadje aan de Rijn verhuist: ,,En ik heb het hier prima naar mijn zin hoor, maar vind het ook prettig om met Elly heel regelmatig even een dagje Amsterdam te doen. Terug naar mijn oude stad ja. Maar daarna keer ik heus met plezier wel weer terug naar Wageningen hoor.’’

Valleivolk (791) 

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei