Volledig scherm
Mevrouw Caron op het Ronde Erf © Herman Stöver

‘Een groot verdriet, maar blijheid is hét medicijn voor het hart’

VALLEIVOLKVEENENDAAL - Mevrouw Caron uit Veenendaal is sinds zes jaar weduwe. ,,Dat is een groot verdriet, maar blijheid is het medicijn voor het hart. Dat heb ik ervaren. Ik probeer in mijn leven zoveel mogelijk vreugde te beleven en te verspreiden‘’, zegt ze. 

Valleivolk (769) De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?
Quote

Ik probeer vreugde te beleven en te versprei­den

J. Caron

Ze gaat nu op bezoek bij een vriendin: ,,Dus heb ik hier op Aller Erf een mooi bloemetje voor haar gekocht. Daar word ik blij van en zij ook. Het is gewoon leuk binnenkomen, vind ik.’’ Er is  meer in haar leven wat geluk brengt: ,,We hebben zes kinderen gekregen. Ja, ik hoef u niet uit te leggen dat dat heel belangrijk is voor mijn levensgeluk. Ook nu ik alleen ben.’’ Ze stapt op haar fiets: ,,Ook dat is fijn, zeker als het mooi weer is zoals nu. Geluk zit vaak in het kleine.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei