Volledig scherm
Jesse Sturre. © Herman Stöver

Eindelijk. Ik mag

VALLEIVOLKJesse Sturre uit Apeldoorn wist al vier jaar geleden dat hij in Wageningen wilde gaan studeren. Nu is het zover. 

,,Eindelijk, ik heb er zin in. Eén minpuntje:  ik heb hier nog geen kamer. Dus wie mij daarmee kan helpen is zeer welkom. Ik wil graag in Wageningen wonen, het lijkt mij een prettige rustige stad waar toch genoeg te doen is. Nu ga ik straks nog iedere dag met de bus van Apeldoorn naar Wageningen. Dat is niet ideaal. Voor de AID heb ik gelukkig een slaapplek kunnen regelen.’’ Jesse gaat Food technology studeren: ,,Ik zeg altijd, daar leer je over voedsel van de grond tot de mond. De studie voeding en gezondheid, nog populairder, gaat over hoe het voedsel van de mond naar de kont gaat.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 671.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei