Volledig scherm
Mandy Hardeman (rechts) en Manuela Koelewijn. © Herman Stöver

Elk jaar naar de zomermarkt

ValleivolkMandy Hardeman uit Ederveen en Manuela Koelewijn uit Veenendaal zijn samen naar de druilerige zomermarkt in Lunteren gekomen. 

,,We komen hier elk jaar’’, zegt Mandy. ,,Vanwege het slechte weer vandaag maar eens niet met de fiets.’’ De meiden vinden het gezellig om samen op pad te gaan. ,,Een beetje winkelen en zo’’, verklaart Manuela. ,,Maar vandaag hebben we nog niks gekocht’’, gaat Mandy verder terwijl ze nog wat snuffelt tussen de waar van een marktkoopvrouw. ,,Maar we gaan nog wel kijken bij een hoop andere kraampjes hoor.’’ 

Leuke dingen doen

Als ze niet in Lunteren zijn vinden ze het allebei fijn om andere leuke dingen te doen. ,,Met familie of vrienden’’, aldus Mandy. ,,En natuurlijk zijn we heel gelukkig dat we gezond zijn’’, voegt Manuela eraan toe. 

Valleivolk (809)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei