Volledig scherm
Melanie Genuit en Rick Hamers. © Herman Stöver

Fijn wroeten in aarde

VALLEIVOLKMelanie Genuit en Rick Hamers uit Ede zijn allebei hovenier. En ze studeren allebei verder om nog meer met plantjes en de natuur bezig te zijn. 

Melanie bij Hogeschool Aeres in Wageningen om docent te worden in deze sector, Rick bij Hogeschool Larenstein in Velp om zich nog verder te verdiepen in de natuur: ,,We houden allebei heel erg veel van de natuur. Niet alleen om naar te kijken maar zeker ook om er mee bezig te zijn. Vandaar ons hovenierswerk. Fijn wroeten in aarde, dat is puur geluk’’, zegt Rick. Ze komen uit Brabant en Limburg maar voelen zich helemaal thuis in Ede: ,,Je loopt zo vanuit het centrum de natuur in. Daar worden wij gelukkig van’’, zegt Melanie. ,,Maar ook van elkaar hoor.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 648.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei