Volledig scherm
Rodolfo Goncalves en Mara. © Herman Stöver

Globetrotter bij Marin

ValleivolkRodolfo Goncalves zit met zijn vriendin Mara genoeglijk op een bankje op de Wageningse Markt. ,,We houden van kaas, zeker van Hollandse kaas.’’

Maar ze zijn niet vanwege de kaas naar Wageningen gekomen. Het Braziliaanse stel is werkzaam op de Universiteit van Tokio en is naar Wageningen gekomen voor een onderzoeksproject bij Marin.

,,Marin is wereldberoemd vanwege haar maritieme onderzoeken. Ik wist wel dat hier ook een bekende universiteit zit, maar voor mij is Wageningen vooral Marin. Ik ben erg onder de indruk van wat ik daar gezien heb. Wereldtop. We zijn een paar dagen in Wageningen en gaan hierna door naar de universiteit van Glasgow in Schotland. Reizen maakt ons gelukkig, net zoals die Wageningse kaas.’’

Valleivolk (788)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei