Volledig scherm
Adeiza Taofik © Herman Stöver

'Het is hier zo opgeruimd'

ValleivolkWAGENINGEN - Adeiza Taofik uit Nigeria is de komende twee jaar Wageninger. ,,En als ik mijn Master gehaald heb in aquatechniek en agricultuur dan wil ik hier misschien ook wel promoveren.’’ Voor hem stond al ruim van tevoren vast dat hij wilde gaan studeren in Wageningen. 

,,In ons vakgebied in Nigeria, over watergebruik in de landbouwsector, kennen ze Wageningen allemaal. Ik wist; als ik iets wil leren en mijzelf wil ontwikkelen dan moet ik hier naar toe.’’ Drie dagen voor de AID arriveerde hij in Wageningen en kon hij zijn kamer betrekken: ,,Wat mij opvalt hier? Alles is heel goed georganiseerd en overal is het schoon. Het is hier opgeruimd. Ik weet zeker dat het mij gaat bevallen. Wageningen is beautiful.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 670.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei