Volledig scherm
Wil Schulte. © Herman Stöver

Ik ben blije import

ValleivolkWil Schulte woont al sinds 1972 in Elst (U). Maar hoe lang ze hier ook woont: ,,Ik blijf voor veel mensen hier import, velen kennen mij ook wel vanwege mijn vrijwilligerswerk voor de Werkgroep Milieubeheer Rhenen."

,,Dat ze mij als import beschouwen vind ik niet erg hoor, ik ben blije import want ik vind Elst gewoon een heel prettig dorp om te leven en te wonen. Ondanks de grote verschillen die er zijn tussen de christelijke Elstenaren en het niet-gelovige deel. Ik behoor tot die laatste categorie maar dat wil niet zeggen dat het niet goed gaat hoor tussen de twee groepen. Integendeel, ik prijs de samenhang in ons dorp. En verder word ik gewoon gelukkig van gezond leven. Dat willen we toch allemaal?’’

Valleivolk (752)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei