Volledig scherm
Klaas Druyf op Kwintelooijen © Herman Stöver

'Ik mis hier betonpaden'

VALLEIVOLKKlaas Druyf vindt recreatiegebied Kwintelooijen tusen Rhenen en Veenendaal 'geweldig mooi'. 

,,On-Nederlands, met al die hoogteverschillen. Was dit een zandafgraving?’’ Maar toch zou het voor hem allemaal nog een stuk mooier worden als hij met zijn rolstoel niet over zandpaadjes zou hoeven rijden. ,,Ja, dat snapt u toch wel? Ik mis hier betonpaden. Hoeft niet overal hoor, maar voor mindervaliden zoals ik zou het wel prettig zijn. Het is dat ik hier nu niet alleen ben, maar anders kan ik hier bijna geen kant op. Dan zijn de Rhenense bossen vaak wat toegankelijker voor mij. Maar verder geen kwaad woord over Kwintelooijen hoor: ik vind het hier prachtig en zo'n middagje hier maakt mij toch gelukkig.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 655.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei