Volledig scherm
Suzie Francke. © Herman Stöver

’Ik wil hier blijven’

VALLEIVOLKSuzie Francke studeert sinds een paar maanden landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning aan de Wageningen Universiteit. 

,,Wat ik hoop voor 2019? Dat ik hier mag blijven studeren. Ik heb het zo goed naar mijn zin hier in Wageningen. Leuke studie en leuke stad. Ik ga nog wel bijna elk weekeinde naar mijn ouders op Schouwen-Duiveland, maar ik begin nu al gehecht te raken aan Wageningen.’’ Om te mogen blijven moet ze dit eerste jaar wel een minimaal aantal studentenpunten halen. ,,Ze willen zien dat je gemotiveerd bent. Nou, dat bén ik. Mijn eerste tentamens heb ik allemaal gehaald. 2018 is dus een mooi jaar en 2019? Dan hoop ik hier aan het einde van het jaar nog steeds te wonen en te studeren.’’

Valleivolk 716

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei