Volledig scherm
Raphael Beyrygo met Lais in Wageningen. © Herman Stöver

'Ik zal altijd met liefde over Wageningen spreken'

VALLEIVOLKRaphael Beyrygo wandelt met zijn achttien maanden oude dochter Lais op de Wageningse Markt. Ze zijn daar voor een van de laatste keren, want de familie keert binnenkort terug naar Brazilië. 

De Brazilianen hebben zes maanden in Wageningen gebivakkeerd omdat de vrouw van Raphael hier een cursus watersystemen heeft gevolgd op de Wageningen Universiteit. 

,,Wageningen was top’’, zegt Beyrygo. ,,We hebben het hier heel goed gehad, ook ik als huispapa in deze periode. Wageningers, maar ook Nederlanders in het algemeen, zijn heel aardige mensen heb ik gemerkt. Als we binnenkort weer in Brazilië, in Areia, wonen zal ik daar altijd met veel liefde over Wageningen spreken. We hebben hier allemaal een gelukkige tijd gehad.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 661.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei