Volledig scherm
Maaike Budding © Herman Stöver

Ik zie mijn kinderen graag keutelen in Rhenen

VALLEIVOLKRHENEN - De Rhenense Maaike Budding begint te stralen als haar op straat gevraagd wordt wat haar gelukkig maakt: ,,Ach, dat zijn natuurlijk mijn beide kinderen. Ze zijn nu 10 maanden en 2 jaar oud en ik ervaar nu al hoe fijn het is om ze te zien opgroeien.’’

,, Ik hoef daarvoor niet eens de deur uit, ik vind het heerlijk om ze gewoon thuis lekker rond te zien keutelen zoals we dat hier in Rhenen noemen. Zo onbekommerd en zo onbezorgd, heerlijk. Die van 2 jaar is al aan het kleien, dat geeft al zoveel plezier.’’ Ze is nu even boodschappen aan het doen: ,,Ja, je hebt met zo'n gezin altijd wel wat nodig natuurlijk en je bent altijd bezig. Maar je hoort mij niet klagen hoor, je spreekt met een gelukkig mens.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 665.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drie jaar celstraf geëist voor van ontucht verdachte Rhenense tantramasseur
    update

    Drie jaar celstraf geëist voor van ontucht verdachte Rhenense tantramas­seur

    RHENEN – Tegen tantramasseur Nico D. uit Rhenen is dinsdag drie jaar gevangenisstraf geëist, waarvan een half jaar voorwaardelijk, en een beroepsverbod van vier jaar. Dat is voor het plegen van ontucht met zes cliënten. ,,Een tantramasseur mag geen seksuele handelingen verrichten binnen een behandeling”, meende de officier van justitie. D. benadrukte in de Utrechtse rechtszaal zelf opnieuw zijn onschuld.

De Vallei